0

Je winkelwagen is leeg

Ga terug naar de winkel

Materiaal

Materiaal

AZYA Jewels maakt uitsluitend gebruik van premium materialen die duurzaam en niet schadelijk voor je lichaam zijn.

Onze sieraden lijn is hypoallergeen, vrij van nikkel, lood, cadmium! 

Al onze sieraden hebben een basis van Roestvrije staal.

Vervolgens plateren we met 14 of 18 karaats goud/wit goud, 14 karaats roségoud en rhodium op deze basis. Ook zit er een extra beschermlaag over de vergulding zodat je sieraad optimaal beschermd is tegen krassen en beschadigingen.

Voordelen van roestvrije staal

- Hoge sterkte en niet gemakkelijk te vervormen.

- Duurzaam

Behalve dat het veelzijdig is, zijn designer roestvrijstalen sieraden ook behoorlijk duurzaam. Als je dus op zoek bent naar een armband, polshorloge, oorbellen of ringen die lang meegaan en tegelijkertijd zijn glans behouden, dan is roestvrij staal de beste keuze.

- HYPOALLERGEEN

Roestvrijstalen accessoires zijn hypoallergeen, wat betekent dat ze bij het dragen geen allergische reacties veroorzaken en daarom een ​​uitstekende keuze zijn voor mensen met huidgevoeligheden.

- Corrosie-, aanslag- en kras vrij.

- Milieuvriendelijk

Waarom nikkel best vermijden?

Uit veel onderzoeken is gebleken dat nikkel een schadelijke stof is voor je lichaam. Meestal gebruiken Sieraden fabrikanten goedkope metaallegeringen zoals nikkel om geld te besparen. 

Daarom zijn nikkelvrije sieraden meestal duurder dan sieraden die nikkel bevatten. Maar het is absoluut de moeite waard, dus bezuinig niet op uw gezondheid.