0

Je winkelwagen is leeg

Ga terug naar de winkel

Sieraden zorg

Sieraden zorg

Verzorging

Azya Jewels, onze premium mode-sieradenlijn, is gemaakt van Roestvrije staal en 925 sterling zilver.

Vervolgens plateren we met 14 of 18 karaats goud/wit goud, 14 karaats roségoud en rhodium op deze roestvrije stalen basis. Op al onze Azya Luxe-sieraden wordt een extra laag e-coating aangebracht om ze er nog langer fantastisch uit te laten zien. 

Al onze sieraden zijn:

  • Waterproof
  • Nickel, Cadmium and Lead-Free
  • Hypo-allergische
  • Verkleurt of roest niet

We bieden GRATIS reparaties in het zeldzame geval van verkleuring of defecte stukken binnen 60 dagen na levering.

Omdat het verguld is, raden we aan om dit nooit in water of tijdens het sporten te dragen. Hieronder hebben we een aantal tips gegeven die ervoor zorgen dat je sieraden zo lang mogelijk meegaan.

Bij het dragen

We raden aan om contact met zeep, lotions en parfums te vermijden. Doe je sieraden af bij het handen wassen, douchen en het aanbrengen van lotions, geuren en make-up. Deze producten bevatten chemicaliën die na verloop van tijd de glans van je sieraden zullen verwijderen.

Voor het sporten of douchen raden we altijd aan om je sieraden af te doen.
Zwemmen, Chloor, de belangrijkste chemische stof in zwembadwater, kan de afwerking dof maken, verkleuren of zelfs de coating van uw items verwijderen.

Wat betekent gold plating?

Een verguld item is bedekt met een laagje goud. Het item, bijvoorbeeld een halsketting, is niet gemaakt van goud maar van een ander metaal of een goudlegering en is dan bedekt met sporen van goud. Het laagje goud geeft het sieraad een glanzende, gouden uitstraling.

Schoonmaken

Je kan de sieraden schoonmaken door voorzichtig te polijsten met een droge doek. Oh, en vergeet niet om het in een zakje te bewaren als het niet gedragen wordt. Vermijd het gebruik van chemische reinigingsmiddelen, omdat deze de afwerking van vergulde sieraden kunnen verwijderen. 

Opbergen

We raden u aan uw artikelen in een luchtdichte ruimte op te bergen, zoals een doos of een zakje. Alle sieraden worden geleverd met een bijpassend Azya doos en zakjes.